Danmarks bedste DJs

Anbefalinger

Læs om andre kunders oplevelse med os:

29. juni 2016   

Super DJ og en fantastisk aften, 5 ud af 5! :-)

28. maj 2016   

Stor tak til DJ Kenni, han var med til at gøre vores fest til noget ganske særligt med noget god musik, så han han godt anbefales til andre. Og tak, ikke mindst for et behageligt samarbejde mellem os og jeres altid venlige og imødekommende mail skriverier.

10. marts 2015   

Vores DJ sørgede for at vores fest blev en danse-succes! Han fik folk op at danse, når stemningen var til dans, og valgte de rette sange til de rette tidspunkter. Stor ros herfra!


4. juni 2016   

Vi havde lejet en DJ gennem gennem jer til vores bryllup. Han spillede helt fantastisk musik som passede perfekt til stemningen og de folk der var med. Kanont. Hvis man kunne give mere en 5 stjerner, så var det sket :). Kan helt klart anbefales.

8. august 2015   

I spillede netop den musik som vi lidt “modne” mennesker kender fra vores ungdom. I har fået stor ros af vores venner og famile. Jeg må sige, at I udførte jeres job til et stort 13-tal.

25. juli 2015   

Alle var glade og helt vilde med jer😊 I har fået meget ros for jeres musik af familien.
Så tak for at være med til at gøre vores dag endnu bedre 😊


4. juli 2014   

Vi vil lige sige tusind tak for din indsats til vores fest i lørdags. Du gjorde det fantastisk godt. Vi vil helt klart anbefale dig og din indsats.

1. juni 2014   

Vi havde en forrygende fest med stort set fyldt dansegulv af gæster i alle aldre. Vi takker meget for den fornemme indsats, og som I ved, har en af vores venner allerede taget kontakt angående hans egen bryllupsfest. Igen tusind tak for en forrygende aften!

9. maj 2014   

Vi var fuldt ud tilfreds med DJ’en, og musikken var helt efter de unges smag og vi andre “gamle” kunne også godt lide musikken. Så alt i alt en meget vellykket konfirmationsfest.